Diskuse

Barbarství

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A35n34n91a 21V41e43s93e83l64á

13. 9. 2017 21:46

Svět se zbláznil

1 0
možnosti

Chci doufat, ze se neco stane, neco prihodi, nekdo zasahne a ze ta pitoma prehrada proste nebude. Tohle nesmi zmizet pod vodou. Je to nadhera.

1 0
možnosti

Pane Uzunoglu, je mě líto že takové historické město má být zničeno.Záběry z Palmýry byly hrozné.Barbary jsou ničeny kolébky civilizací a druzí barbaři přihlížejí.Přeji vám hodně síly a odvahy.

5 0
možnosti
Foto

Ano ti druzí barbaři přihlížejí....... tristní

1 0
možnosti

máte pravdu. nejhorší je arogantní blbec u moci. fotek není moc, ale město je krásné, i teď

4 0
možnosti
Foto

P78e16t34r 27H13a11n62n36i15g

24. 8. 2017 20:07

Vaše město, pane blogere, je součástí celého komplexu zásahů proti konzervativním hodnotám, proti dědictví otců, je součástí absolutní barbarizace života. U vás v Kurdistánu se ještě k tomu přičítá velkomocenské chování současného politického systému v Turecku, které chce vrátit do hry Osmanskou říši.

Ve vašem sousedství byla zničena historická města babarbarskými nájezdníky podporovanými SA a Qa a já doufám že nezamýšleně i USA. Myslím tím aramejské město Maloula, které ani Unesco nezachránilo před zkázou, právě tak jako Palmýra.

Jsme oba dva z generace, která ve svém mládí věřila, že svět bude lepší. Naši víru vzal čas. Obávám se, že nastupující generace vyrostlá na Play Station už skutečná historie zajímat nebude a budou lhostejní k výtvorům, které nám zachovaly předchozí generace.

13 0
možnosti
Foto

Dekuji Vam uctive a nevim co bych mohl dodat, je to tristne ....

4 0
možnosti

Hanba Turecku, členské zemi NATO! Pošlapává hodnoty, kterými se NATO zaštituje. Proč členské země NATO mlčí a nevyloučí tuto zemi ze svých řad? Proč celý svět mlčí a není vyhlášeno embargo, případně humanitarní úder vůči této zemi, která provádí genocidu vůči části svému obyvatelstva? Proč naše země nepodporuje vznik samostatného Kurdistánu a rozpad Turecka jak se k této taktice hlasí jinde ve světě, třeba v bývalé Jugoslávii?

7 0
možnosti
Foto

Být členem NATO automaticky neznamená že daná země bude jednat civilizovaně. NATO jen chrání zájmy úzké skupiny finančníků a nadnárodních kooperací a monopolů. Z demokracií a civilizací NATO nemá nic společného, to je jen zástěrka a proklamace pro ovčany. Když Turci okupovali Kypr také světové společenství nehnulo ani prstem. Rád bych poznal alespoň jeden příklad kdy NATO přineslo do některé země, kde se angažovalo demokracii a svobodu.

0 0
možnosti

Turecko je velmi významný člen NATO, kde nám každý v případě napadení česka přispěchá na pomoc a velký kamarád USA..spolu se Sausdskou Arábií, kde se sekají halvy za odklon od islámu a že ny se kamenují

9 0
možnosti

No to chce hodne hrosi kuzi obvinovat NATO!

0 3
možnosti

NATO je vojenský klon Pentagonu a bez mrknutí oka na jeho příkaz, provede jakýkoliv, sebepodlejší vojenský zločin, většinou maskovaný oblbováním světové veřejnosti, že se jedná o nějaký humanitární nutný čin....

5 3
možnosti

Památky dokazující existenci vyspělých civilizací ještě před příchodem Turků, zkrátka nejsou současnému vedení země vhod. Obzvlášť, pokud tam žijí potomci původních národů, pro které Osmanská říše neznamenala zlatý věk, ale staletí útlaku a poroby. Navíc ve vnitrozemí, kde nejsou prakticky žádní turisté, si dovolí mnohem víc, než v okolí letovisek na pobřeží. Je to hanba, že se takto chová stát, který je členem NATO a alespoň formálně se hlásí k euroatlantickým hodnotám.

17 0
možnosti

Víte o tom stejné prd jako já. Tenhle výkřik je hodně emotivní. Nic neříká o alternativách a nutnosti stavby té přehrady. Nezapomeňte, že tamní oblast je protkaná starými městy a je dost možné, že pokud chtějí a potřebují přehradu, nemají jinou možnost (ale situaci skutečně neznám)

Pardon, mohou od Číňanů nakoupit solární panely a větrníky ...

0 8
možnosti
Foto

Nějak mi uniká, co s tím má společného NATO.

1 0
možnosti

Pan Uzunoglu píše, že Turecko je člen NATO asi jako ostatní země.Zřejmě předpokládá že je to obranný pakt civilizovaných zemí, které má navíc chránit a podle jeho názoru se Turecko tomuto obrazu vymyká..

0 0
možnosti
  • Počet článků 320
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 735x
yektauzunoglu.com 

https://www.facebook.com/MUDrYektaUzunoglu

https://twitter.com/YektaUzunoglu?

 

MUDr. Yekta Uzunoglu (kurdským jménem Yekta Geylanî, * 10. května 1953 Silvan, Turecko) je kurdský lékař a podnikatel s arménskými kořeny (mezi jeho předky byli turečtí Arméni, oběti Arménské genocidy na konci první světové války).[zdroj?] Mimo svých profesí se celoživotně angažuje jako kurdský aktivista (upozorňování na potlačování kurdské menšiny v Turecku, Íránu a Iráku), spisovatel a překladatel: Je například autorem překladů částí Bible a děl Karla Čapka do kurdštiny, a naopak kurdské poezie i prózy do češtiny a němčiny. V roce 2006 obdržel cenu Františka Kriegla.Od roku 1996 německé občanství.

Seznam rubrik