Diskuse

Syrská komedie

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J52a53r42a 16R30a38n13k

9. 4. 2017 20:40

Mate v podstate pravdu, ale vi se, ze varoval Rusaky, ti o zadna letadla neprisli a ta syrska byla uz stejne prilis stara, tarmak neznicil a hned druhy den ze stejneho letiste odletali a bombardovali stejne misto, kde predtim zavrazdili lidi sarinem.

1 0
možnosti

Trump udělal bubu. Poslal jednu letadlovou loď směr KLDR...Ale do války s Rusy se nepustí - je to ožehavé. A nakonec to vyhraje moudře mlčící Čína, která jednoho dne všechny uzbrojí.

2 0
možnosti

První myšlenka, která mě napadla po akci USA byla, USA světu vzkazují, že se od ted s tím mazat nebudou. Nejen vzkaz pro oblast Blízkého východu a Turecko, ale i pro KLDR a Rusko a ostatně celý svět.

Líbí se mi, že ve svém blogu neřešíte oprávněnost zásahu, ale to, co zásah znamená v budoucí politice USA minimálně po dobu volebního období D.Trumpa. Kdo sledoval volební kampan, musel pochopit už po volbách, kam bude USA směřovat.

2 0
možnosti

Samozřejmě karma pro autora blogu.

1 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno, karma.

1 0
možnosti

Dobry clanek. Konecne zase jeden, co si to zobrazil v 3D a nechal jako celek volne rotovat. Jeste zajimavejsi by to bylo v ruznych rezech a podsestavach.

1 0
možnosti
Foto

Politické špičky Západu se postavily na stranu Spojených států, ale některá media a někteří psavci na blogu pořád vyvolávají dohady a spekulují o tom, zda byl útok na syrskou základnu nedaleko města Homs v pořádku. Co je ale proboha v pořádku ve válce, ve které zemřely za posledních šest let statisíce lidí, miliony opustily své domovy (z nich se část v rámci migračních vln přesunula do Evropy) a jedním z jejich důsledků byl vznik obludného Islámského státu. Příčinou toho ale nebyl Západ, ten do situace v Sýrii bohužel naopak dlouho nezasahoval, ale právě diktátorský syrský režim Bašára Asada.RvRvRv

3 5
možnosti

Z mnoha aspektů lze konstatovat, že jsme svědky velikánské frašky

2 2
možnosti
  • Počet článků 320
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 735x
yektauzunoglu.com 

https://www.facebook.com/MUDrYektaUzunoglu

https://twitter.com/YektaUzunoglu?

 

MUDr. Yekta Uzunoglu (kurdským jménem Yekta Geylanî, * 10. května 1953 Silvan, Turecko) je kurdský lékař a podnikatel s arménskými kořeny (mezi jeho předky byli turečtí Arméni, oběti Arménské genocidy na konci první světové války).[zdroj?] Mimo svých profesí se celoživotně angažuje jako kurdský aktivista (upozorňování na potlačování kurdské menšiny v Turecku, Íránu a Iráku), spisovatel a překladatel: Je například autorem překladů částí Bible a děl Karla Čapka do kurdštiny, a naopak kurdské poezie i prózy do češtiny a němčiny. V roce 2006 obdržel cenu Františka Kriegla.Od roku 1996 německé občanství.

Seznam rubrik