Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na odkaz TGM, který je absolutně nadčasový, by se nemělo zapomínat...Mimochodem krásná fotografie! Přeji hodně zdraví a sil pro další práci.R^:-)

0 0
možnosti

U pana Zahradila, stejně jako u drtivé většiny jeho "kolegů" ze všech stran, marně očekáváte, že budou zastávat jakékoliv principy nebo že budou nositeli vizí a principiálních postojů. Dnes naprosto s klidným svědomím blábolí o svobodách, demokracii a třeba právech národů na sebeurčení, a zároveň jim nečiní problém kupříkladu vůli vyjádřenou v referendu na Krymu kritizovat a trestat sankcemi. Přehlížet všechny záruky a sliby Srbsku, všechny excesy etnického "dočištěni" Kosova a tvářit se, že naopak toto vyhlášení nezávislosti je v pořádku...

Vám přeji hodně štěstí a Vašemu národu, aby s koncem syrské války byla spjata i dohoda o vytvoření kurdského státního útvaru...Osvobozenecký boj vedou Kurdové více než srdnatě...R^

0 0
možnosti

Pane Uzunoglu, nic ve zlém, nejste bohemista, ale prosím, prosím moc, příště a vždycky pište o Masarykovi jako o "T.G.Masarykovi", nikoliv pouze o "G.Masarykovi". Chyba je to sice nevinná, ale grandiózní. ;-)

Zkratka TGM je v češtině jednoznačná.

1 0
možnosti

Aha, omlouvám se, byl to jen jeden přeťuk. S článkem jinak samozřejmě souhlasím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 320
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 735x
yektauzunoglu.com 

https://www.facebook.com/MUDrYektaUzunoglu

https://twitter.com/YektaUzunoglu?

 

MUDr. Yekta Uzunoglu (kurdským jménem Yekta Geylanî, * 10. května 1953 Silvan, Turecko) je kurdský lékař a podnikatel s arménskými kořeny (mezi jeho předky byli turečtí Arméni, oběti Arménské genocidy na konci první světové války).[zdroj?] Mimo svých profesí se celoživotně angažuje jako kurdský aktivista (upozorňování na potlačování kurdské menšiny v Turecku, Íránu a Iráku), spisovatel a překladatel: Je například autorem překladů částí Bible a děl Karla Čapka do kurdštiny, a naopak kurdské poezie i prózy do češtiny a němčiny. V roce 2006 obdržel cenu Františka Kriegla.Od roku 1996 německé občanství.

Seznam rubrik