Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš článek mi připomněl starší, ale myslím stále nepřekonaný TV dokument "Civilization and the Jews", soubor devíti hodinových pořadů o židovské historii. V angličtine se dá najít na YouTube, první díl je tady:

https://www.youtube.com/watch?v=z-FuI8iKQBA

5 0
možnosti
Foto

Dekuji V za odkaz,jdu na to!

2 0
možnosti

Do značné míry máte pravdu, ale zrovna toho Karla Marxe nám Židé dávat nemuseli.

1 0
možnosti
Foto

Ten za nic nemůže. To byste mohl prohlásit i o Kristovi s poukazem na inkvizici.

2 1
možnosti
Foto

Mezi židy je skutečně nepoměrně víc nadaných jedinců, než je tomu u jiných etnik. Bylo by zajímavé zjistit, čím se liší. Stejně jako přijít na kloub, proč byli odjakživa tak neoblíbení. Samotnými přednostmi od Boha to nebude. Vliv na to mohlo mít, že jedině oni mohli dříve půjčovat peníze s úroky.

2 1
možnosti

Byli neoblíbení, protože

1. byli bohatší než ostatní. Než byste připustil, že jste méně schopný, tak raději uvěříte že oni jsou nepoctiví hamižní a oni vám to sebrali.... atd.

2. Měli svoji kulturu, náboženství - a chtěli jí mít i když by se mohli přizpůsobit majoritě. Tato neochota se dá vykládat, jako namyšlenost, povýšenost. a to už někoho dokáže vyprovokovat

3. Byli minorita, na kterou se dalo ledacos svést. Psychologové vědí, že minority jsou přísněji hodnocené ostatními. V každém národě se občas stane vražda, ale když je vrahem žid, Hilsner, to už je důvod k pogromu ...

1 0
možnosti

P82e87t65r 10P26á62n12e53k

23. 12. 2017 8:37

Je to demagogické,vybírate jen věci,které se vám hodí

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, ale co třeba tato informace.

V první světové válce po dvou letech na německou půdu nevstoupila noha cizího vojáka. Anglie s Němci začala vyjednávat. Jednání bylo nadějné, co jsme si to jsme si, necháme toho.

V průběhu tohoto jednání skupina representantů Židů navrhla Anglii toto. Dáte -li nám Palestinu, tak my zařídíme že USA půjde s vám do války. USA do války šlo a Němci válku prohráli a vše zaplatili. Zaplatili to životem také miliony mladých chlapců.

Je také dokázáno, že pokud by banky nepůjčili peníze tak by po 4 měsících války nebylo čím válčit, možná jen klacky. :-/

0 3
možnosti

Ti Angličané jsou ale bestie :-(

2 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste na Rotschilda, který se ještě před WWI chlubil, že bez něho by žádné války nemohly být vedeny, kdyby je nezafincoval.

0 2
možnosti
Foto

J89i76ř56í 90K15i98n36d92l

23. 12. 2017 11:41

Toho Rottschilda, který skončil v koncetračním táboře a rodina jej musel za astromickou částku z koncetráku vyplatit. Rottschildové přišli za druhé světové války o veškerý majetek a nikdy jej nedostali zpátky. Rottschildové jsou známí, jako filantropové a nikdy nefinacovali války. To jsou komunistické žvásty.

4 1
možnosti
Foto

J74a95n 26P42e98c31h39a

23. 12. 2017 2:11

Máte pravduR^

6 0
možnosti
  • Počet článků 320
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 735x
yektauzunoglu.com 

https://www.facebook.com/MUDrYektaUzunoglu

https://twitter.com/YektaUzunoglu?

 

MUDr. Yekta Uzunoglu (kurdským jménem Yekta Geylanî, * 10. května 1953 Silvan, Turecko) je kurdský lékař a podnikatel s arménskými kořeny (mezi jeho předky byli turečtí Arméni, oběti Arménské genocidy na konci první světové války).[zdroj?] Mimo svých profesí se celoživotně angažuje jako kurdský aktivista (upozorňování na potlačování kurdské menšiny v Turecku, Íránu a Iráku), spisovatel a překladatel: Je například autorem překladů částí Bible a děl Karla Čapka do kurdštiny, a naopak kurdské poezie i prózy do češtiny a němčiny. V roce 2006 obdržel cenu Františka Kriegla.Od roku 1996 německé občanství.

Seznam rubrik