Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

GBU-43/B Američané shodili na IS nikoli na Taliban. Může se to jevit jako nepodstatné, nicméně v Afghánistánu je přece jen nebezpečnější ten Taliban.

1 0
možnosti
DB

Vše co Trump řekne je předem připravené, jako odvedení pozornosti od podstaty-----jako jeho hláška, že NATO is obsolete...a jeho nejnověší hláška....I sait that NATO is obsolete. It is not obsolete any more.

NATO je zastaralé.....řekl jsem že NATO je zastaralé. Už není zastaralé....

To je vše předem připravené...a Trump ze sebe dobrovolně nechá dělat šaška a je jen otázka kolik za to dostal

0 1
možnosti
JN

Především mu někdo srozumitelně vysvětlil, že pokud chce být prezidentem, musí poslouchat. Právě tak jako poslouchali všichni před ním.

3 0
možnosti
Foto

Nevím, tato Vaše teorie se mi moc nezdá i když nevylučuji, že můžete mít pravdu.

0 1
možnosti
Foto

Jen malá technická poznámka. Který z ministrů Trumpovy vlády musel odejít? Nemáte na mysli prvního národního bezpečnostního poradce M.Flynna. To ale není ministerská funkce. Je to vysoká úřednická funkce v oblasti národní bezpečnosti, ale nejedná se o ministerstvo v našem slova smyslu. Anebo koho jste myslel?

2 0
možnosti
JR

J90a32r78a 64R97a67n44k

15. 4. 2017 21:46

Jde o to jestli mysli administration, nebo cabinet, ale protoze stale probiha vysetrovani FBI a CIA - odposlouchavali telefon ruskeho konzula Kislyaka, takze tech jmen je celkem dost.....Bannon, Page, Mannafort, Session, Kushner, Tillerson....a ted, kdo je cisty a bez viny?

1 0
možnosti
  • Počet článků 320
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 735x
yektauzunoglu.com 

https://www.facebook.com/MUDrYektaUzunoglu

https://twitter.com/YektaUzunoglu?

 

MUDr. Yekta Uzunoglu (kurdským jménem Yekta Geylanî, * 10. května 1953 Silvan, Turecko) je kurdský lékař a podnikatel s arménskými kořeny (mezi jeho předky byli turečtí Arméni, oběti Arménské genocidy na konci první světové války).[zdroj?] Mimo svých profesí se celoživotně angažuje jako kurdský aktivista (upozorňování na potlačování kurdské menšiny v Turecku, Íránu a Iráku), spisovatel a překladatel: Je například autorem překladů částí Bible a děl Karla Čapka do kurdštiny, a naopak kurdské poezie i prózy do češtiny a němčiny. V roce 2006 obdržel cenu Františka Kriegla.Od roku 1996 německé občanství.

Seznam rubrik