Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono to s tou prehradou nebude tak slavne. Autor se nezminuje, jak casto tam prsi. Pokud vim jednou do roka. A obydli tech nejchudsich jsou z nepalenych cihel. Tez se nezminuje jak je to s tim bahnem. To bylo hnojivo pro pole tech nejchudsich. Ted se musi hnojit umelym hnojivem. A ta vlhkost se dostala do hrobek faraonu. Ta zacaly plesnivet. Nezminuje se taky, ze pred tou velkou prehradou uz tam byla jedna mensi. Ja ji videl. Nemam rad kdyz se rozsiruji polopravdy. Na to ma zatim licenci jen US prezident Trump.

0 1
možnosti
Foto

Dobry den, to bych musel ten clanek psat na pokracovani....

1 0
možnosti
Foto

Ta přehrada je nádherná, jezero jako moře, při pohledu proti proudu není vidět nic než vodní hladina. Poblíž ji prý střeží letka stihaček, protože jedna bomba na přehradu by zlikvidovala prakticky celý Egypt. Asuán se stal také nepřekročitelnou hradbou pro krokodýly, kteří už žijí jenom nad přehradou.

1 0
možnosti
Foto

Akorát s výhradou, že úžasné přehrady se staví i v kapitalismu :-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 320
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 735x
yektauzunoglu.com 

https://www.facebook.com/MUDrYektaUzunoglu

https://twitter.com/YektaUzunoglu?

 

MUDr. Yekta Uzunoglu (kurdským jménem Yekta Geylanî, * 10. května 1953 Silvan, Turecko) je kurdský lékař a podnikatel s arménskými kořeny (mezi jeho předky byli turečtí Arméni, oběti Arménské genocidy na konci první světové války).[zdroj?] Mimo svých profesí se celoživotně angažuje jako kurdský aktivista (upozorňování na potlačování kurdské menšiny v Turecku, Íránu a Iráku), spisovatel a překladatel: Je například autorem překladů částí Bible a děl Karla Čapka do kurdštiny, a naopak kurdské poezie i prózy do češtiny a němčiny. V roce 2006 obdržel cenu Františka Kriegla.Od roku 1996 německé občanství.

Seznam rubrik