Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavý článek od autora, který má evidentně dobrý přehled v dané oblasti!.. R^

0 0
možnosti
Foto

P72e39t79r 46H69a86n82n40i80g

10. 1. 2017 10:22

To je neuvěřitelně zasvěcený článek. A je svým způsobem nestranný. Podobná slova jsem slyšel od jednoho Syřana v nedávné době. Myslel jsem si, že hlavním zlem občanské války a a faktického rozpadu Sýrie je Saudská Arábie a Katar. V roce 2013 či 2014 jsem zde v Praze hovořil s hlavou syrské křesťanské církve Gregoriusem (Řehořem) III, který na turné po Evropě varoval po zničení aramejského města Maloula (psal jsem kdysi o tom na svém blogu http://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=422554) Bohužel na jeho tiskovou konferenci nepřišel žádný novinář z předních médiích, takže jsme se tam ocitli pouze někteří blogeři. Bylo to velice zajímavé setkání.

1 0
možnosti
Foto

Dekuji Vam uctive, bohuzel objektivne informacni media je pramalo a to jsou jevym ci symptomy civilizace ktera se nachazi v erozi.Syrska valka byla ucelova a to na úkor miliony a miliony lidi.Ja rozhodne nejsem zastancem Assada ale Syrie byla jedna z mala islamskysch zemi kde i jina vira ( krestanstvi) byla tolerovana. S pranim vseho dobreho !

1 0
možnosti
  • Počet článků 320
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 735x
yektauzunoglu.com 

https://www.facebook.com/MUDrYektaUzunoglu

https://twitter.com/YektaUzunoglu?

 

MUDr. Yekta Uzunoglu (kurdským jménem Yekta Geylanî, * 10. května 1953 Silvan, Turecko) je kurdský lékař a podnikatel s arménskými kořeny (mezi jeho předky byli turečtí Arméni, oběti Arménské genocidy na konci první světové války).[zdroj?] Mimo svých profesí se celoživotně angažuje jako kurdský aktivista (upozorňování na potlačování kurdské menšiny v Turecku, Íránu a Iráku), spisovatel a překladatel: Je například autorem překladů částí Bible a děl Karla Čapka do kurdštiny, a naopak kurdské poezie i prózy do češtiny a němčiny. V roce 2006 obdržel cenu Františka Kriegla.Od roku 1996 německé občanství.

Seznam rubrik