Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Budoucnost s utopickým scénářem, to není to več jsme v 89 doufali.Kromě svobodných voleb a to v současném světě zdá se nic moc neznamená, protože vlády jsou poslušné EU, ať je tu jakákoliv.Takže naše svoboda je jen jako.Navíc tato unie nedokáže státy ve svých hranicích ochránit, ani se nesnaží, a proto naše budoucnost závisí na vyděrači jako je Erdogan, jehož cílem jsou jak to vypadá původní hranice osmanského státu před první světovou válkou a s "otcem Turků" je také konec.Takže je dobré připomenout lecos z té historie, například genocidu Arménů, kterou oni popírají.Stačí začíst se do knihy Čtyřicet dnů, napsal Franz Werfel /1947 by Alma Mahler-Werfel/

0 0
možnosti
Foto

Fakt už nevím, komu mám fandit. EU mne popuzuje, USA děsí, imigranty chápu jako hrozbu evropské civilizaci, Turecku nerozumím a českým politikům nevěřím.

4 0
možnosti
  • Počet článků 320
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 735x
yektauzunoglu.com 

https://www.facebook.com/MUDrYektaUzunoglu

https://twitter.com/YektaUzunoglu?

 

MUDr. Yekta Uzunoglu (kurdským jménem Yekta Geylanî, * 10. května 1953 Silvan, Turecko) je kurdský lékař a podnikatel s arménskými kořeny (mezi jeho předky byli turečtí Arméni, oběti Arménské genocidy na konci první světové války).[zdroj?] Mimo svých profesí se celoživotně angažuje jako kurdský aktivista (upozorňování na potlačování kurdské menšiny v Turecku, Íránu a Iráku), spisovatel a překladatel: Je například autorem překladů částí Bible a děl Karla Čapka do kurdštiny, a naopak kurdské poezie i prózy do češtiny a němčiny. V roce 2006 obdržel cenu Františka Kriegla.Od roku 1996 německé občanství.

Seznam rubrik