Americký vítr II.

28. 05. 2017 18:08:26
Trump dal jasně najevo , že svou loď jen tak kvůli evropským činitelům potopit nenechá, pokud bude kapitánem on a to se sakra evropských činitelů a politiků dotklo, že někomu přece jen hodně záleží na jeho lodi.

Tak konečně americký vítr dorazil i do Evropy s osobou Donalda Trumpa.

Dobře placení činitelé Evropského kontinentu, kterým jde výlučně o jejich osobní pozici a výplatu a nebýt politických či úřednických funkcí, nejsou ani schopni uživit sami sebe, jsou ve své apatii, pohodlnosti, rozkoši malého člověka bytostně tím větrem narušeni!

Současný americký prezident je podnikatel a to sakra úspěšný podnikatel. V jeho životě není čas během pracovní doby na šaškárny, na dlouho trvající foto -sow či jídla ... a zkratka na kecy, na kecání, prostě na pitomosti úspěšný podnikatel Trump čas nemá! Takový luxus si nikdy nemohl dovolit a ani nyní, kdy se stal kapitánem téměř potápějící se lodě, nemá a nebude mít zbytečný čas. Kdežto eurokraty nezajímá osud nějaké lodě, ani když i oni sedí na palubě. Může to znít absurdně, ale to je realita Evropy, což není nic nového, krátké lidské dějiny jsou plné podobných případů, kdy v luxusu a pohodě zvyklí odpovědní byli pohodou a lenosti tak otupeni, že ani necítili, že jejich loď se už potápí a tak se nakonec potopili i s ní.

Americký prezident se ptá generálního tajemníka NATO, jak je možné, že valná část členů nepřispívá na náklady NATO a nedostane ani odpověď!

Ptá se ho, jak je možné, že NATO stále ještě není členem anti-ISIS koalice, když hluk z jejich bomb by mohl být slyšet před rokem i ze sídla NATO v Bruselu. Asi mu Jens Stoltenberg odpověděl, buďte pane prezidente klidný, příště až ty bomby i zde v Bruselu vybouchnou, nebude je slyšet v našem novém sídle a víte proč? Nové sídlo má několikanásobně silnější a odolnější skla, takže tam vevnitř nebude slyšet vůbec nic z toho, co se odehrává venku, víte? A proto jsou náklady cca 2,5 větší, než jsme naplánovali, víte a zaplatíte nám to, že ano, i když jsem před nedávnem před novináři řekl, že se nemáte plést do mých věcí? Je pravda, že jsem jako mladík házel kdeco na budovu vašeho velvyslanectví v Oslu, ale to jsem byl mladý, víte, ale teď jsem zralý a vyzkoušený a vím jak na vás, na Američany, musí!

Trump se na něj s lítostí podívá a zopakuje to, co mu už několikrát řekl: "Ten kdo platí, objednává tanec, jaký se mu libí" a až se NATO konečně rozhodne být součástí anti-ISIS koalice a uspořádá tiskovku, kam se zázračně dostane i nějaký kurdský novinář a položí mu otázku, zda NATO cvičí kurdské bojovníky a dostane odpověď: "no, někteří naši členové to činí".... A přitom otázka byla dost jasná a Jens Stoltenberg musel vědět, že otázka zněla, jestli právní subjekt, kde je generálním tajemníkem toto činí!

NATO v Kosově své vojáky má a asi na Ukrajině také, ale čtyři roky po vzniku ISIS, kdy zvuky bomb jejich bojovníků mohly být slyšet i v centrále NATO, Severoatlantická aliance ještě stále není ani členem anti - ISIS koalice... a nás se nějaký pitomý novinář ptá, jestli cvičí kurdské bojovníky...

Zda americky vítr přicházející s Trumpem do Evropy probudí funkcionáře nadnárodních institucí, které rozhodují o budoucnosti evropské civilizace, z apatie, letargie a lenosti, to si nejsem vůbec jist. Ale Trump se aspoň snažil ucpat jednu z největších děr v americké lodi, které hrozí osud Titaniku a dal jasně najevo, že svou loď jen tak kvůli evropským činitelům potopit nenechá, pokud bude kapitánem on a to se sakra evropských činitelů a politiků dotklo, že někomu přece jen hodně záleží na jeho lodi.

Autor: Yekta Uzunoglu | neděle 28.5.2017 18:08 | karma článku: 21.82 | přečteno: 375x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 21.14 | Přečteno: 304 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 23.52 | Přečteno: 449 | Diskuse

Radomil Bábek

Je údělem Čechů prožít v každé generaci dvě totality?

Jak se asi cítili lidé, kteří přežili jednu totalitu, aby si za pár let svobody s hrůzou uvědomili, že už zase žijí v totalitě jiné? Možná, jako my. Jestli jsme po roce 1989 něco nečekali, pak návrat socialismu.

17.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 36.66 | Přečteno: 857 | Diskuse

Josef Nožička

Když Evropský parlament žaluje Evropskou komisi (u Soudního dvora Evropské unie)

Při čtení zprávy o rozmrazení peněz orbánovskému Maďarsku si někteří dost možná vzpomněli na letošní summit lídrů EU, na němž došlo nečekaně rychle ke schválení pomoci ve výši 50 miliard eur Ukrajině.

17.3.2024 v 8:10 | Karma článku: 31.78 | Přečteno: 604 |

Petr Kubík

Jak dohnat západ?

Každý z nás, ať už je jakéhokoliv věku, už nejspíše někdy slyšel slavné a opakované heslo - dohnat západ.

17.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 28.40 | Přečteno: 2793 | Diskuse
Počet článků 320 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 733

yektauzunoglu.com 

https://www.facebook.com/MUDrYektaUzunoglu

https://twitter.com/YektaUzunoglu?

 

MUDr. Yekta Uzunoglu (kurdským jménem Yekta Geylanî, * 10. května 1953 Silvan, Turecko) je kurdský lékař a podnikatel s arménskými kořeny (mezi jeho předky byli turečtí Arméni, oběti Arménské genocidy na konci první světové války).[zdroj?] Mimo svých profesí se celoživotně angažuje jako kurdský aktivista (upozorňování na potlačování kurdské menšiny v Turecku, Íránu a Iráku), spisovatel a překladatel: Je například autorem překladů částí Bible a děl Karla Čapka do kurdštiny, a naopak kurdské poezie i prózy do češtiny a němčiny. V roce 2006 obdržel cenu Františka Kriegla.Od roku 1996 německé občanství.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...