Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Islamistický Trojský kůň v Čechách XIV.

V tom islamisty žádaném tažení nestoudně zneužívají moji psychicky nemocnou bývalou ženu proti mně a moji šestiletou letou dceru jako rukojmí .

Ano to byl ten Ali Kemal, který v době, kdy jsem se nacházel ve vyšetřovací vazbě, "navštívil" mého obhájce Jaroslava Hlávku, kterého "varoval", aby nechal moji obhajobu být a následně "navštívil" pana Ismeta Sezgina a Mukaddera Sezgina v sídle mé společnosti v Ankaře, kde oba "varoval" před každým závazkem pro mé osvobození....  a teď jsem se dozvěděl, že ho navštívil před několika dny, aby ho přiměl k tomu, aby během své cesty do ČR navštívil závod Tesla Pardubice a přitom schválil nákup radaru Tamara pro tureckou armádu.....

S pane Ismetem Sezginem v Praze, cca 2 týdny před mým protiprávním zadřením v roce 1994 úřadem plk. Václava Kučery

Aniž bych o tom přemýšlel, šel jsem za panem Ismetem Sezginem, že s ním potřebuji hned mluvit. Šli jsme do vedlejší místnosti, kde jsem se ho ptal, jak je možné, že přijal Ali Kemala Cinara? Nevěděl, o koho se jedná, tak jsem zavolal Hasmeta a Hasmet celý rozklepaný panu Sezginovi vysvětlil, že dostal doporučení od nějakého významného tureckého diplomata, že je to seriózní podnikatel a zaslouží si podporu, ale Hasmet nevěděl, oč se jedná. Tak jsem Ismetu Sezginovi vysvětlil, že onen "serózní podnikatel" je tentýž člověk, který ho navštívil v době, kdy byl v opozici v Göreme ulici v sídle společnosti a který ho varoval před jakýmikoliv závazky pro mé osvobození z vyšetřovací vazby v Česku. Pan Ismet Sezgin, tak zkušený politik, který prošel všemi možnými osudovými cestami nevyzpytatelného Turecka, ztuhl. Divil se, že ho nepoznal, že to není možné, že to byl první člověk v jeho životě, který ho slušně řečeno "odvážně" varoval, že by na něho nikdy nezapomněl. Byl poplach, svolal všechny velitele všech bezpečnostních služeb včetně šéfa ochranky pana Sezgina, který ho všude doprovázel nejméně od roku 1975 a který o všem věděl, který se mohl dávno podle vzdělání se stát policejním ředitelem nějakého krajského města, ale vše obětoval pro svoji službu pro pana Sezgina. I on, tak střízlivý profesionál byl v šoku, že ho nepoznal. Shromáždily se videozáznamy z budovy místopředsedy vlády a pro důkladném prostudování došli k závěru, že tenkrát neměl vousy a dlouhé vlasy a nenosil brýle. Až když se na jeho fotce pořízené z videozáznamu daly pryč vousy, brýle a zkrátili se jeho vlasy, poznal pan Sezgin, že je to on.

Pátralo se dál všemi směry, jelikož cesta byla s Českou republikou odsouhlasena. Celá potíž byla ve faktu, že nikdy není na první pohled vidět, jak se to všechno má vykládat, co to vlastně znamená, zda v tom není vůči panu Sezginovi nějaký akt ohrožující jeho život během jeho návštěvy v ČR.

Mezi shromážděnými odborníky létaly vzduchem otázky typu: proč má nyní delší vlasy, zda si nechal narůst vousy až poté, co pan Sezgin se stal místopředsedou vlády a ministrem obrany, od kdy navštěvuje ministry obrany a náčelníky generálního štábu atd. Na konec bylo zjištěno, že navázali kontakt s ministrem obrany bývalé turko-islamistické vlády, který je navedl na náčelníky generálního štábu, kde navazovali všechny možné vztahy a dokonce tam zorganizovali odborný seminář, kde tureckým odborníkům na radiolokaci přednášeli odborníci z Tesly Pardubice o kvalitách radarového systému Tamara....

Tamara

Údajně byli před podpisem smlouvy, když neočekávaně padla turko-islamistická vláda Necmettina Erbakana a paní Tansu Ciller a spol. Ale mezi tím ředitel Interpolu přišel se šokující informací o tom, že Ali Kemal Cinar je hledán Interpolem po celém světě už od 80 tých let, kdy jako údajný šéf gangu přepadal v SRN banky a pak zmizel. Jeho stopy našli v Sovětském svazu, pak provedl menší změny v rodném listě, aby změnil identitu a dostal se do Turecka po rozpadu SSSR. V Istanbulu se pohyboval mezi rádoby levicovými salónními intelektuály, kde se seznámil s dcerou významného právnického manželského páru, se kterou hned oženil.

Po té, co své manželce pomohl s povolením k pobytu v USA, odjel za ní do USA a má v USA zelenou kartu. Nezdržuje se v USA, ale v Česku, kam ho dostal Göksel Otan alias Gürkan Gönen a alias 3 X a Bayram Ježek, kteří mu pomohli, aby získal povolení k pobytu. Pomohli mu se založením obchodní společnosti, do které ještě angažovali jistého Turka s rakouským občanstvím. Tím mu  mimo jiné otevřeli cestu do Tesly Pardubice a není vyloučeno, že radarový systém Tamara chtěli prodat i dalším zemím středního východu přes dalšího Turka sídlícího v Moskvě. Ten přijel do ČSSR jakofunkcionář turecké komunistické strany s Gökselem Otanem alias Gürkanem Gönenem, který jednou dobu, než se přestěhoval do Moskvy, pracoval pro generální konzulát ČR v Istanbulu....

 

 

 

Autor: Yekta Uzunoglu | čtvrtek 13.10.2016 14:00 | karma článku: 12,43 | přečteno: 410x
  • Další články autora

Yekta Uzunoglu

Rukojmí - 1 - Demokratická výměna kus za kus

Rukojmí - institut, který patrně začal existovat společně s lidskou civilizací. Ani božské, ale ani lidské zákony nedokázaly tento institut odstranit ze života naší jinak lidské společnosti.

12.3.2018 v 15:39 | Karma: 6,63 | Přečteno: 187x | Diskuse| Politika

Yekta Uzunoglu

Rukojmí - 2: Pragmatická demokracie a Kurdové jako rukojmí

Dne 18.09.2005 se měly konat v SRN federální volby. Schröder, jako kandidát do funkce kancléře v dalším období, se bál prohry a potřeboval hlasy Turků žijících v SRN majících dvojité občanství.

12.3.2018 v 8:33 | Karma: 0 | Přečteno: 103x | Diskuse| Politika

Yekta Uzunoglu

Rukojmí – 4 - Krajsky,Tigrid, Kohout a Charta 77...

Bylo to někdy v srpnu roku 1979, kdy jsem se po dlouhé konzultaci se svými přáteli z řad Charty 77 rozhodl ve správný čas, aniž bych byl zadržen, dostat do domu Prof. Jiřího Hájka v Zahradním Městě v Praze.

11.3.2018 v 18:35 | Karma: 5,79 | Přečteno: 132x | Diskuse| Politika

Yekta Uzunoglu

Rukojmí 3 - Případ turecký Renault

Psal se rok 1968, kdy se francouzský státní podnik Renault a turecká společnost OYAK patřící výlučně vojákům dohodli a založili společnost Renault Turecko a následně zahájili společnou výrobu osobních automobilů .

11.3.2018 v 14:27 | Karma: 5,37 | Přečteno: 94x | Diskuse| Politika

Yekta Uzunoglu

A Shameful case

On Sunday, February 25, 2018, as a bolt of the blue, tens of millions (maybe hundreds of millions) of people were hit by the report of detention of Salih Muslim,

3.3.2018 v 17:05 | Karma: 0 | Přečteno: 39x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Deník Metro rozšiřuje regionální zpravodajství a zvyšuje náklad

25. dubna 2024

Deník Metro z portfolia mediální skupiny MAFRA posiluje přítomnost v regionech a zároveň zvyšuje...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:50

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Pomstím Palestinu, psal ve Francii podezřelý z únosu a znásilnění Židovky

25. dubna 2024  16:18

Policie ve Francii zadržela dvaatřicetiletého muže z pařížského předměstí Gennevilliers, který čelí...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 320
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 735x
yektauzunoglu.com 

https://www.facebook.com/MUDrYektaUzunoglu

https://twitter.com/YektaUzunoglu?

 

MUDr. Yekta Uzunoglu (kurdským jménem Yekta Geylanî, * 10. května 1953 Silvan, Turecko) je kurdský lékař a podnikatel s arménskými kořeny (mezi jeho předky byli turečtí Arméni, oběti Arménské genocidy na konci první světové války).[zdroj?] Mimo svých profesí se celoživotně angažuje jako kurdský aktivista (upozorňování na potlačování kurdské menšiny v Turecku, Íránu a Iráku), spisovatel a překladatel: Je například autorem překladů částí Bible a děl Karla Čapka do kurdštiny, a naopak kurdské poezie i prózy do češtiny a němčiny. V roce 2006 obdržel cenu Františka Kriegla.Od roku 1996 německé občanství.

Seznam rubrik