Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Islamistický Trojský kůň v Čechách VII.

V tom islamisty žádaném tažení nestoudně zneužívají moji psychicky nemocnou bývalou ženu proti mně a moji šestiletou letou dceru jako rukojmí  

Přece jen jsem měl nějaké neblahé tušení, že se během té cesty do Turecka, něco stane.

S Bernhardem von Grünbergem jsme jeli na turecký generální konzulát v Kolíně nad Rýnem, abychom se jich zeptali – ta naše naivita - zda je v Turecku na mne vydán nějaký zatykač. Řekli nám, že jako německý občan můžu svobodně jet do Turecka. V následujících dnech jsem do Turecka skutečně odejel. Moji spoluobvinění Kurdové byli propuštěni čtyři a půl měsíce přede mnou a chtěli zůstat zde v ČR, aby se mohli účastnit soudního jednání. Úřad, kde byl plk. Václav Kučera náměstkem ředitele, jim ale pobyt v ČR neumožnil, dvacet sedm měsíců je nechal ve vazbě z důvodu obavy o jejich útěk, ale když byli na svobodě a chtěli tady zůstat, tak učinil Kučerův úřad vše, aby tady nezůstali a aby potom mohli tvrdit, že se vyhýbají trestnímu stíhání a aby český "soudce" měl důvod vydat na ně mezinárodní zatykač, což skutečně udělal. Dokonce soudce vydal zatykač i na toho Kurda, který následně v Turecku zemřel na následky vazby v ČR a nebral vůbec na vědomí, že je mrtev, proto se nemůže soudního jednání zúčastnit.

Po několikadenní návštěvě rodiny jsem navštívil svou společnost v Ankaře, za kterou jsem podepsal těsně před mým zatčením zastoupení se Škoda Praha a Škoda Plzeň a mým společníkem a předsedou představenstva byl pan Mukadder Sezgin, jeden z největších kapacit tehdejšího Turecka, člověk, který mimo jiné překládal díla Antoina Sant Exuperyho do tureckého jazyka a šel do důchodu jako vysoký činitel OSN první kategorie. Právě to byl jeho bratr, který byl před mým zatčením ministrem vnitra Turecka, jeden z nejprominentnějších demokratů, kteří měli kurdský původ.

 https://en.wikipedia.org/wiki/Ismet_Sezgin 

Ještě v době, kdy jsem se nacházel ve vazbě v ČR, mně náhodou přišel navštívit můj právní zástupce Jaroslav Hlávka, blízký přítel Jana Rumla. Byl pořád vyplašený a vyprávěl, že někdo jménem Ali Kemal ho navštěvuje a naznačuje mu, aby moji obhajobu nechal být a že dělá vše, aby měl strach a skutečně, měl z toho lidově řečeno v kalhotách. Když jsem se ho ptal, proč to neříká Janu Rumlovi, odpovídal neuroticky nějaké blbosti, ze kterých jsem pochopil, že mají v kalhotách všichni....

Po vřelém přijetí v mé vlastní společnosti jsem se dozvěděl, že pan Ismet Sezgin už není ve straně, kterou sám zakládal a že stranu vede jistá paní Tansu Ciler, která uzavřela spojenectví s islamistickou stranou, to jest s duchovním otcem a učitelem dnešního prezidenta Turecka Receptem Tayyp Erdogana. Proto se svými přáteli opustil svou vlastní stranu a založil stranu novou, ta má ve Sněmovně poslanecký klub, a že všichni jsou pronásledováni. Proto svému bratru poskytl v naší společnosti dvě místnosti, kam chodí jako bývalý ministr dle zákona se svými šesti ochránci. Naše společnost měla sídlo proti Československému velvyslanectví. Hned dodal, že jak jeho, tak i jeho bratra navštívil několikrát jistý Ali Kemal a hodně slušně se je snažil odradit od jakýchkoliv angegamant pro moje osvobození v ČR. Nemohl jsem pochopit, že ten Ali Kemal může mít takovou moc, že "odradí" jednoho z nejpopulárnějších politiků Turecka v jeho vlastní kanceláři, kde přede dveřmi je šest speciálních policejních ochránců..... 

Tak respektovaného, tak vlivného člověka někdo s jménem Ali Kemal "odradí" v jeho kanceláři.... Nemohl jsem to pochopit a ptal jsem se, kdo že je to ten superman Ali Kemal, že se může o něco takového vůbec pokoušet, copak pan Sezgin nemá přátele mezi nejvyššími činiteli policie z doby svého nedávného působení jako ministr vnitra? Odpověď byla jasná, nechali se o něm informovat a dostali varující signál, že se evidentně jedná o člověka se spojením na tzv. hluboký stát alias Gladio alias Ergenekon.

Právě při tom mně začalo docházet, proč vlastně během mého uvěznění turecký agent Gürkan Gönen alias Göksel Otan alias X stále ve svých "rozhovorech", především pro Blesk, útočil na Pana Sezgina. On sám by nebýval otevřel cestu k „novinářům“ žádného deníku, toho by nebyl schopen, a protože vím o propojení jistých novinářek k jistým policejním činitelům, šlo o spojení, které mělo charakter svérázné hybridní symbiózy. Tento turecký ilegál či jeho šéfové museli dostat signál z tureckého Gladia alias Ergenekon, ve světle vývoje v Turecku zaútočili právě na pana Sezgina - to znamená, zaútočili právě v době, kdy se on a ještě pár desítek demokratů snažili zastavit nástup džihád islamistů prorůstajících do státních struktur.

 Byl jsem zděšen, že ten, kdo je příčinou mého zatčení v Česku, se opírá o tak obrovskou tajnou a tajemnou zločineckou hydru, které se bojí jeden z nejprestižnějších politiků v poválečném Turecku.

 Když člověk stráví dva a půl roku v cele, má potom hlad po jakýchkoliv informacích, hlavně po těch, co se týkají mého záhadného zatčení. Ptal jsem se po panu Hanefi Avci a dozvěděl jsem se, že s pomocí pana Sezgina  již není náměstkem policejního prezidenta Istanbulu, ale že je náměstkem ředitele policejní zpravodajské služby a že tehdejší policejní prezident Istanbulu je poslancem a je ve straně pana Sezgina v Turecké demokratické straně a že všemi silami bojuje proti islamisticko - mafiánské vládě. Ve sněmovně vytvořili vyšetřovací komisi ohledně kauzy Susurluk, kde v nabořeném mercedesu zemřel náměstek policejního prezidenta, renomovaný poslanec vládnoucích stran a celosvětově hledaný zločinec, který mimo jiné organizoval atentát na papeže Jana Pavla II. a že má pan Avci brzy před komisí vypovídat k prorůstání turko - islamistické hydry do státních struktur.

https://www.youtube.com/watch?v=YTGcPfZdOfo 

https://en.wikipedia.org/wiki/Susurluk_scandal 

https://en.wikipedia.org/wiki/Hanefi_Avci 

Turecko díky té události bylo vzhůru nohama, každý večer miliony občanů zhasínali světlo a z oken svých domů tloukli do pánví velkou kovovou lžicí, říkali tím, že chtějí žít v jasném Turecku - a to ještě nikdo z nich netušil, co je čeká v budoucnosti.

SUSURLUK Skandal :V nabouraném autě dva mrtvi ,nejhledanější terorista a náměstek policejního prezidenta

V následujících dnech mně našla turecká policie v mém bytě a doručila mně oficiální oznámení, že nesmím již opustit Turecko. Důvod? Sdělení úřadu Václava Kučery, že jsem nebezpečný zločinec a kurdský aktivista. To sdělení pochopitelně mám do dneška, ale nejen já, ale i moji právníci v Turecku. V Česku abych se dostal na svobodu, poslal soud až do vazební věznice  Ruzyně svou zaměstnankyni, ale úřad Václava Kučery sdělil Turecku, že jsem zločinec a kurdský nebezpečný aktivista.

Hanefi Avci první kdo vyhlásil válku islámské hydře

Obrátil jsem se na německé velvyslanectví a na svého přítele Sezgina, ale ten nemohl vůbec nic dělat, sám byl pronásledován. Tak jsem se obrátil na pana Avci,který, původem byl Kurd , ten mně sdělil, že po mém zatčení česká strana poslala turecké straně balík podkladů o tom, že jsem nebezpečný kurdský aktivista a že byl jsem zařazen na kategorie teroristů.  On sám že využil veškerou svou moc, aby přesvědčil policejní prezidium o tom, že to tak není, ale že je za tím něco většího a silnějšího než je on a jeho úřad. Ukázal mně svoje vyjádření, které doručil policejnímu prezidiu a dodal, když on, jako náměstek zpravodajské služby celé turecké policie všemi potřebnými dokumenty vyvrátil, že nejsem ani teroristou ani zločincem a nechal to podepsat svému řediteli a poslal vše policejnímu prezidentovi a policejní prezidium toto ignorovalo, tak je za tím něco, co si ani neumí představit a vlastně ani nechce představit. Je to Gladio či Ergenekon či tzv. hluboký stát s propojením na Česko. Toto o několik let později potvrdil i v přítomnosti Jaroslava Spurného z Respektu.

Takže  se zcela oprávněně táži, zda  na něco ci na někoho z té hydry byl přímo či nepřímo napojen úřad Václava Kučery?

 

 

Autor: Yekta Uzunoglu | pátek 7.10.2016 10:00 | karma článku: 14,00 | přečteno: 788x
  • Další články autora

Yekta Uzunoglu

Rukojmí - 1 - Demokratická výměna kus za kus

Rukojmí - institut, který patrně začal existovat společně s lidskou civilizací. Ani božské, ale ani lidské zákony nedokázaly tento institut odstranit ze života naší jinak lidské společnosti.

12.3.2018 v 15:39 | Karma: 6,63 | Přečteno: 187x | Diskuse| Politika

Yekta Uzunoglu

Rukojmí - 2: Pragmatická demokracie a Kurdové jako rukojmí

Dne 18.09.2005 se měly konat v SRN federální volby. Schröder, jako kandidát do funkce kancléře v dalším období, se bál prohry a potřeboval hlasy Turků žijících v SRN majících dvojité občanství.

12.3.2018 v 8:33 | Karma: 0 | Přečteno: 103x | Diskuse| Politika

Yekta Uzunoglu

Rukojmí – 4 - Krajsky,Tigrid, Kohout a Charta 77...

Bylo to někdy v srpnu roku 1979, kdy jsem se po dlouhé konzultaci se svými přáteli z řad Charty 77 rozhodl ve správný čas, aniž bych byl zadržen, dostat do domu Prof. Jiřího Hájka v Zahradním Městě v Praze.

11.3.2018 v 18:35 | Karma: 5,79 | Přečteno: 132x | Diskuse| Politika

Yekta Uzunoglu

Rukojmí 3 - Případ turecký Renault

Psal se rok 1968, kdy se francouzský státní podnik Renault a turecká společnost OYAK patřící výlučně vojákům dohodli a založili společnost Renault Turecko a následně zahájili společnou výrobu osobních automobilů .

11.3.2018 v 14:27 | Karma: 5,37 | Přečteno: 94x | Diskuse| Politika

Yekta Uzunoglu

A Shameful case

On Sunday, February 25, 2018, as a bolt of the blue, tens of millions (maybe hundreds of millions) of people were hit by the report of detention of Salih Muslim,

3.3.2018 v 17:05 | Karma: 0 | Přečteno: 39x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejdřív spor o Green Deal. Sliby politiků pak převrátila umělá inteligence

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno 

Tématu Green Dealu a jeho možné revize se věnovali kandidáti pro volby do Evropského parlamentu v...

Velitelé jsou svině, moji rotu zničili. Ukrajinci hasí průlom v Donbasu

26. dubna 2024  14:54

Premium Zatímco Rusové rozšiřují průnik kolem strategicky položeného městečka Očeretyne, Ukrajinci řeší,...

USA a Čína musí být partnery, řekl Si. Blinken mu vyčetl podporu Ruska

26. dubna 2024  13:10,  aktualizováno  13:45

Ve vztazích mezi Čínou a Spojenými státy zůstává mnoho problémů. Musí ale být spíše partnery než...

KOMENTÁŘ: Byrokracie s vízy? Přitvrdíme. Jak Česko zařízlo studenty z ciziny

26. dubna 2024

Premium Nenápadná úřední klička zásadně zkomplikovala život zahraničních studentů v Česku. Stát ještě...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 320
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 735x
yektauzunoglu.com 

https://www.facebook.com/MUDrYektaUzunoglu

https://twitter.com/YektaUzunoglu?

 

MUDr. Yekta Uzunoglu (kurdským jménem Yekta Geylanî, * 10. května 1953 Silvan, Turecko) je kurdský lékař a podnikatel s arménskými kořeny (mezi jeho předky byli turečtí Arméni, oběti Arménské genocidy na konci první světové války).[zdroj?] Mimo svých profesí se celoživotně angažuje jako kurdský aktivista (upozorňování na potlačování kurdské menšiny v Turecku, Íránu a Iráku), spisovatel a překladatel: Je například autorem překladů částí Bible a děl Karla Čapka do kurdštiny, a naopak kurdské poezie i prózy do češtiny a němčiny. V roce 2006 obdržel cenu Františka Kriegla.Od roku 1996 německé občanství.

Seznam rubrik